Motoshow Borská Pole

Po dvou letech zase bordel na Borských Polích!

Po dvou letech jsme se zase mohli sejít na naší oblíbené Motoshow na Borských Polích v Plzni, kde jsme se před covidovou krizí potkávali každý rok. Jsme rádi, že jste i po dvouleté pauze přišli a podpořili Richarda na jeho vystoupení! Děkujeme všem, co si přišli pro fotku, náramek, tričko nebo jen tak pokecat. 

Richard celkem ve třech shows předvedl svoje oblíbený triky, který pro vás přes zimu vyladil a zdokonalil. Našlo se i pár odvážlivců, kteří mu při jeho divočárnách asistovali a aby bylo opravdu na co se koukat, přibral si Richard na svojí show i parťáka, se kterým převedli šílenou tandemovou jízdu. Richard svoje řádění zakončil společnou jízdou se svým tandemovým parťákem na motorce – a jak jinak než spálenýma gumama!

Protože Richard miluje svoje fanoušky, připravili jsme pro vás speciální kolekci oblečení právě pro tuhle akci. Potěšilo nás, kolik lidí si tričko ještě na akci oblíklo, tomu se říká správnej TEAM!

Nemohli jsme si přát lepší zahájení sezony, než plzeňskou Motoshow, předvedli jste neskutečnou energii na Richardově show a my se na vás těšíme zase příště!

Za fotoreport děkujeme Ondřeji Kohoutovi


Facebook


Instagram


Youtube